Gratis beroepskeuzetest:
advies over loopbaan en beroepskeuze

Start nu met onze gratis beroepskeuzetest. Beantwoord de vragen van de gratis beroepentest en je krijgt direct de beroepen te zien welke passen bij jouw karakter en persoonlijkheid. Investeer enkele minuten in je toekomst en geef eerlijk antwoord op de vragen. Spring niet in het diepe, doe nu deze gratis beroepskeuzetest.

Open Beroepskeuzetest

Pagina 1

Deze gratis beroepskeuzetest toont snel een uitgebreid advies. Denk niet te lang over een vraag na, ga op je gevoel af. De beroepskeuzetest is een serieuze voorbereiding op je (nieuwe) werk. Iedere deelnemer ontvangt een studiebon t.w.v. 20 euro.

Ik kan: Ja Nee
Bijna alle klussen in huis opknappen
Vloerbedekking leggen
Een schilderij maken
De werking van atomen uitleggen
Verklaren waar E=mc2 voor staat
Gitaar spelen
Een evenement organiseren
Leiding geven
Dit vind ik leuk: Ja Nee
Rekeningen controleren
Wetenschappelijke theorieën lezen
Sporten
Afspraken plannen
Buiten werken
Doorslaggevende beslissingen nemen
Websites ontwerpen
Ik ben: Ja Nee
Vindingrijk
Ondernemend
Volgzaam
Punctueel
Netjes
Onafhankelijk
Sensitief
IJverig
Gevoelig
Efficient
Impulsief
Deze beroepen spreken mij aan: Ja Nee
Politierechercheur
Zeefdrukker
Docent
Inkoper
Medisch specialist
Parkeercontroleur
Manicure
Vliegtuigelectronicus
Help ons deze test gratis te houden!

Al 15 jaar bieden wij gratis persoonlijkheidstesten aan. Meer dan een half miljoen mensen zijn geholpen om een volgende stap te zetten in hun carrière. Net als 96% van onze bezoekers willen wij deze test gratis houden. Dat kunnen we alleen blijven doen als jij ons steunt en akkoord gaat met het ontvangen van een paar nieuwsbrieven.

Om een goede match te maken met beroepen, vacatures, opleidingen en loopbaandiensten zullen er op de volgende pagina’s een aantal persoonsgegevens gevraagd worden. Hierdoor kunnen we jou persoonlijk loopbaanadvies geven.

Als deelnemer ontvang je een gratis sociaal CV + een gratis sollicitatiecursus.

Indien je geen prijs stelt op de nieuwsbrief van Werksite, OpenTest en NationaleEnquete, dan is het mogelijk om je gegevens te laten blokkeren of je met één klik te laten uitschrijven. In alle gevallen kun je dit melden aan: Call Creatieve Communicatie BV, Postbus 79, 9470 AB Zuidlaren.