Gratis beroepskeuzetest:
advies over loopbaan en beroepskeuze

Start nu met onze gratis beroepskeuzetest. Beantwoord de vragen van de gratis beroepentest en je krijgt direct de beroepen te zien welke passen bij jouw karakter en persoonlijkheid. Investeer enkele minuten in je toekomst en geef eerlijk antwoord op de vragen. Spring niet in het diepe, doe nu deze gratis beroepskeuzetest.

Open Beroepskeuzetest

Pagina 1

Deze gratis beroepskeuzetest toont snel een uitgebreid advies. Denk niet te lang over een vraag na, ga op je gevoel af. De beroepskeuzetest is een serieuze voorbereiding op je (nieuwe) werk. Iedere deelnemer ontvangt een studiebon t.w.v. 20 euro.

Ik ben: Ja Nee
Opgewekt
Doordacht
Geduldig
Technisch
Systematisch
Waarnemend
Een denker
Impulsief
Rationeel
Rustig
Onafhankelijk
Ik kan: Ja Nee
Goed met computers overweg
Eenvoudige apparaten repareren
Bijna alle klussen in huis opknappen
Goed voor mijn mening opkomen
Verklaren waar E=mc2 voor staat
Een product aan iemand verkopen
Een schilderij maken
Meubels maken
Deze beroepen spreken mij aan: Ja Nee
Meubelmaker
Directiesecretaresse
Onderofficier bij de Marine
Binnenhuisarchitect
Apotheker
Tuinder
Juwelier
Kapper
Dit vind ik leuk: Ja Nee
Rekeningen controleren
Wetenschappelijke theorieën lezen
Buiten werken
Een cursus boekhouden volgen
Zelfstandig werken
Gedichten te lezen
Websites ontwerpen
Help ons deze test gratis te houden!

Al 15 jaar bieden wij gratis persoonlijkheidstesten aan. Meer dan een half miljoen mensen zijn geholpen om een volgende stap te zetten in hun carrière. Net als 96% van onze bezoekers willen wij deze test gratis houden. Dat kunnen we alleen blijven doen als jij ons steunt en akkoord gaat met het ontvangen van een paar nieuwsbrieven.

Om een goede match te maken met beroepen, vacatures, opleidingen en loopbaandiensten zullen er op de volgende pagina’s een aantal persoonsgegevens gevraagd worden. Hierdoor kunnen we jou persoonlijk loopbaanadvies geven.

Als deelnemer ontvang je een gratis sociaal CV + een gratis sollicitatiecursus.

Indien je geen prijs stelt op de nieuwsbrief van Werksite, OpenTest en NationaleEnquete, dan is het mogelijk om je gegevens te laten blokkeren of je met één klik te laten uitschrijven. In alle gevallen kun je dit melden aan: Call Creatieve Communicatie BV, Postbus 79, 9470 AB Zuidlaren.