Gratis beroepskeuzetest:
advies over loopbaan en beroepskeuze

Start nu met onze gratis beroepskeuzetest. Beantwoord de vragen van de gratis beroepentest en je krijgt direct de beroepen te zien welke passen bij jouw karakter en persoonlijkheid. Investeer enkele minuten in je toekomst en geef eerlijk antwoord op de vragen. Spring niet in het diepe, doe nu deze gratis beroepskeuzetest.

Open Beroepskeuzetest

Pagina 1

Deze gratis beroepskeuzetest toont snel een uitgebreid advies. Denk niet te lang over een vraag na, ga op je gevoel af. De beroepskeuzetest is een serieuze voorbereiding op je (nieuwe) werk. Iedere deelnemer ontvangt een studiebon t.w.v. 20 euro.

Dit vind ik leuk: Ja Nee
Leren schilderen
Een eigen bedrijf beginnen
Legionella-bacterien onderzoeken
Met dieren bezig zijn
Winkelen in een bouwmarkt
Doorslaggevende beslissingen nemen
Een dagje uit organiseren
Ik ben: Ja Nee
Open
Vindingrijk
Een denker
Bestuderend
Waarnemend
Ondernemend
IJverig
Systematisch
Punctueel
Sociaal
Vergevingsgezind
Ik kan: Ja Nee
Anderen moed inspreken
Leiding geven
Bijna alle klussen in huis opknappen
Anderen overtuigen
Een agenda voor iemand bijhouden
Een kast van Ikea in elkaar zetten
Goed tegen mijn verlies
Abstract denken
Deze beroepen spreken mij aan: Ja Nee
Kinderarts
Belastingadviseur
Onderofficier bij de Marine
Manicure
Tuinder
Netwerkbeheerder
Meubelmaker
Apotheker
Help ons deze test gratis te houden!

Al 15 jaar bieden wij gratis persoonlijkheidstesten aan. Meer dan een half miljoen mensen zijn geholpen om een volgende stap te zetten in hun carrière. Net als 96% van onze bezoekers willen wij deze test gratis houden. Dat kunnen we alleen blijven doen als jij ons steunt en akkoord gaat met het ontvangen van een paar nieuwsbrieven.

Om een goede match te maken met beroepen, vacatures, opleidingen en loopbaandiensten zullen er op de volgende pagina’s een aantal persoonsgegevens gevraagd worden. Hierdoor kunnen we jou persoonlijk loopbaanadvies geven.

Als deelnemer ontvang je een gratis sociaal CV + een gratis sollicitatiecursus.

Indien je geen prijs stelt op de nieuwsbrief van Werksite, OpenTest en NationaleEnquete, dan is het mogelijk om je gegevens te laten blokkeren of je met één klik te laten uitschrijven. In alle gevallen kun je dit melden aan: Call Creatieve Communicatie BV, Postbus 79, 9470 AB Zuidlaren.