Gratis beroepskeuzetest:
advies over loopbaan en beroepskeuze

Start nu met onze gratis beroepskeuzetest. Beantwoord de vragen van de gratis beroepentest en je krijgt direct de beroepen te zien welke passen bij jouw karakter en persoonlijkheid. Investeer enkele minuten in je toekomst en geef eerlijk antwoord op de vragen. Spring niet in het diepe, doe nu deze gratis beroepskeuzetest.

Open Beroepskeuzetest

Pagina 1

Deze gratis beroepskeuzetest toont snel een uitgebreid advies. Denk niet te lang over een vraag na, ga op je gevoel af. De beroepskeuzetest is een serieuze voorbereiding op je (nieuwe) werk. Iedere deelnemer ontvangt een studiebon t.w.v. 20 euro.

Dit vind ik leuk: Ja Nee
Een managementcursus volgen
Een cursus reanimatie volgen
Een eigen bedrijf beginnen
Legionella-bacterien onderzoeken
Winkelen in een bouwmarkt
Buiten werken
Om sieraden te ontwerpen
Ik kan: Ja Nee
Een evenement organiseren
Mijn geduld bewaren
Leiding geven
Met electrische machines werken
In het openbaar spreken
Een kast van Ikea in elkaar zetten
Goed voor mijn mening opkomen
Abstract denken
Ik ben: Ja Nee
IJverig
Handig
Oprecht
Geloofwaardig
Enthousiast
Open-minded
Gevoelig
Waarnemend
Bestuderend
Onafhankelijk
Beschaafd
Deze beroepen spreken mij aan: Ja Nee
Belastingadviseur
Muziektherapeut
Piloot
Opticien
Netwerkbeheerder
Chefkok
Magazijnchef
Politierechercheur
Help ons deze test gratis te houden!

Al 15 jaar bieden wij gratis persoonlijkheidstesten aan. Meer dan een half miljoen mensen zijn geholpen om een volgende stap te zetten in hun carrière. Net als 96% van onze bezoekers willen wij deze test gratis houden. Dat kunnen we alleen blijven doen als jij ons steunt en akkoord gaat met het ontvangen van een paar nieuwsbrieven.

Om een goede match te maken met beroepen, vacatures, opleidingen en loopbaandiensten zullen er op de volgende pagina’s een aantal persoonsgegevens gevraagd worden. Hierdoor kunnen we jou persoonlijk loopbaanadvies geven.

Als deelnemer ontvang je een gratis sociaal CV + een gratis sollicitatiecursus.

Indien je geen prijs stelt op de nieuwsbrief van Werksite, OpenTest en NationaleEnquete, dan is het mogelijk om je gegevens te laten blokkeren of je met één klik te laten uitschrijven. In alle gevallen kun je dit melden aan: Call Creatieve Communicatie BV, Postbus 79, 9470 AB Zuidlaren.