Gratis beroepskeuzetest:
advies over loopbaan en beroepskeuze

Start nu met onze gratis beroepskeuzetest. Beantwoord de vragen van de gratis beroepentest en je krijgt direct de beroepen te zien welke passen bij jouw karakter en persoonlijkheid. Investeer enkele minuten in je toekomst en geef eerlijk antwoord op de vragen. Spring niet in het diepe, doe nu deze gratis beroepskeuzetest.

Open Beroepskeuzetest

Pagina 1

Deze gratis beroepskeuzetest toont snel een uitgebreid advies. Denk niet te lang over een vraag na, ga op je gevoel af. De beroepskeuzetest is een serieuze voorbereiding op je (nieuwe) werk. Iedere deelnemer ontvangt een studiebon t.w.v. 20 euro.

Ik ben: Ja Nee
Een denker
Betrouwbaar
Berekenend
To-the-point
Volgzaam
Opgewekt
Ontdekkend
Innovatief
Idealistisch
Rustig
Technisch
Deze beroepen spreken mij aan: Ja Nee
Docent
Directiesecretaresse
Dansdocent
Onderofficier bij de Marine
Muziektherapeut
Conducteur trein
Discjockey (DJ)
Autokeurmeester
Ik kan: Ja Nee
Goed fotograferen
Abstract denken
Anderen overtuigen
Een betaalde rekening altijd snel vinden
Een PowerPoint presentatie maken
Meubels maken
De startkabels van een auto bedienen
De indeling van een tuin bepalen
Dit vind ik leuk: Ja Nee
Een dagje uit organiseren
Technische rapporten analyseren
Sporten
Werken met computers
Leren schilderen
Een cursus boekhouden volgen
Buiten werken
Help ons deze test gratis te houden!

Al 15 jaar bieden wij gratis persoonlijkheidstesten aan. Meer dan een half miljoen mensen zijn geholpen om een volgende stap te zetten in hun carrière. Net als 96% van onze bezoekers willen wij deze test gratis houden. Dat kunnen we alleen blijven doen als jij ons steunt en akkoord gaat met het ontvangen van een paar nieuwsbrieven.

Om een goede match te maken met beroepen, vacatures, opleidingen en loopbaandiensten zullen er op de volgende pagina’s een aantal persoonsgegevens gevraagd worden. Hierdoor kunnen we jou persoonlijk loopbaanadvies geven.

Als deelnemer ontvang je een gratis sociaal CV + een gratis sollicitatiecursus.

Indien je geen prijs stelt op de nieuwsbrief van Werksite, OpenTest en NationaleEnquete, dan is het mogelijk om je gegevens te laten blokkeren of je met één klik te laten uitschrijven. In alle gevallen kun je dit melden aan: Call Creatieve Communicatie BV, Postbus 79, 9470 AB Zuidlaren.